Kulinaria
Sortowanie
Źródło opisu
Zbiory
(320)
Forma i typ
Książki
(289)
Poradniki i przewodniki
(221)
Publikacje popularnonaukowe
(71)
Audiobooki
(28)
Publikacje dla niewidomych
(27)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(14)
Proza
(5)
Publikacje dydaktyczne
(3)
Komiksy i książki obrazkowe
(2)
Poezja
(2)
Publikacje fachowe
(2)
Publikacje promocyjne
(1)
Dostępność
dostępne
(334)
wypożyczone
(44)
nieokreślona
(22)
tylko na miejscu
(16)
Placówka
Wypożyczalnia
(224)
Czytelnia
(15)
Dział Informacyjno-Regionalny
(1)
Filia nr 1
(22)
Filia nr 2
(12)
Filia nr 3
(19)
Filia nr 4
(57)
Filia nr 5
(3)
Filia nr 6 centrum multimedialne
(28)
Filia nr 7
(9)
Oddział dla dzieci
(24)
Czytelnia oddziału dla dzieci
(1)
Autor
Dukan Pierre (1941- )
(6)
Furczyk Bożena (1970- )
(5)
Żmuda Olga (1991- )
(5)
Derengowska Joanna (1986- )
(4)
Kasprzak-Kozikowska Eliza
(4)
Dębski Henryk (1936-1992)
(3)
Ekstedt Niklas (1978- )
(3)
Ennart Henrik (1960- )
(3)
Gasik Anna
(3)
Kimbell Katy (1973- )
(3)
Lewandowska Agata
(3)
Loftus David
(3)
Maciąg Agnieszka (1969- )
(3)
Szaciłło Maciej
(3)
Teperek Agata (1988- )
(3)
Wolański Robert (fotografia)
(3)
Babicz Katarzyna
(2)
Bareła Malwina
(2)
Bator Julita
(2)
Bauer Zbigniew (1952-2014)
(2)
Borzobohata-Sawicka Maria
(2)
Bressanini Dario (1963- )
(2)
Błaszczyszyn Maja
(2)
Cordain Loren (1950- )
(2)
Czarniecka-Skubina Ewa
(2)
Czyrynda-Koleda Magdalena
(2)
Dominik Piotr (technologia żywności)
(2)
Frączyk Małgorzata
(2)
Graboń Ika
(2)
Holley Kyndra D
(2)
Jackowska Wanda
(2)
Jakimowicz-Klein Barbara
(2)
Jarzynka-Jendrzejewska Magdalena
(2)
Jesiołowska Izabela
(2)
Jesiołowska Izabela. Kuchnia polska na wszystkie okazje
(2)
Józefowicz-Pacuła Joanna
(2)
Jóźwiak Bożena
(2)
Kalugina-Bulka Solvita
(2)
Królik Rajmund (1980- )
(2)
Kudzia Magdalena
(2)
Kwiecień Tomasz (1965- )
(2)
Makarowska Magdalena
(2)
Mautino Beatrice
(2)
Pawlikowska Beata (1965- )
(2)
Połeć Roman
(2)
Raabe Hans-Jurgen
(2)
Rudnik Justyna
(2)
Różańska Małgorzata (dietetyk)
(2)
Sala Józef
(2)
Siudyka Magdalena (1995- )
(2)
Sobolewska Agnieszka
(2)
Stolińska Hanna
(2)
Stromkie-Złomaniec Monika
(2)
Sypnik-Pogorzelska Ewa
(2)
Szaciłło Karolina
(2)
Targosz Grzegorz
(2)
Tatoń Jan (1930- )
(2)
Tołłoczko-Syndoman Joanna
(2)
Usarzewicz Wojciech
(2)
Verbenec Olga
(2)
Walewicz-Bekka Catherinne
(2)
Wiśniewska-Mazan Marietta
(2)
Wnęk Barbara
(2)
Zaremba Marek
(2)
Zawistowska Zofia
(2)
Łukasik Paweł (technolog żywności)
(2)
Acey Mark
(1)
Adamek Izabela
(1)
Albright Barbara
(1)
Allen Lloyd
(1)
Alpert Brooke
(1)
Ambroziak Zygmunt
(1)
Andrzejewska Agnieszka
(1)
Arnot Robert Burns
(1)
Art Piotr
(1)
Aszkiewicz Ewa
(1)
Augustyniak-Madejska Dorota
(1)
Awdziejczyk Ewa
(1)
Bajerek Ewa
(1)
Baranowicz Tadeusz
(1)
Baranowska Natalia
(1)
Baranowski Bohdan (1915-1993)
(1)
Barbaro Robby
(1)
Bardadyn Marek
(1)
Barnard Neal D. (1953- )
(1)
Barszcz Barbara
(1)
Barszcz Marta
(1)
Baryga Mirosław
(1)
Baudar Pascal (1961- )
(1)
Bednarska Agnieszka (technik żywienia)
(1)
Bereza Jan Mirosław (1955-2011). Posty i tosty
(1)
Bernades-Rusin Mira
(1)
Bernardes-Rusin Mirosława
(1)
Berner Rotraut Susanne (1948- )
(1)
Bez David
(1)
Biała Alicja (1993- )
(1)
Biały Beata
(1)
Biczysko Stanisław (1955- )
(1)
Black Maggie (1921- )
(1)
Blackthorn Amy (1981- )
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(88)
2010 - 2019
(132)
2000 - 2009
(54)
1990 - 1999
(25)
1980 - 1989
(18)
Okres powstania dzieła
2001-
(264)
1901-2000
(55)
1989-2000
(7)
1801-1900
(2)
Kraj wydania
Polska
(317)
Ukraina
(2)
Węgry
(1)
Język
polski
(316)
ukraiński
(2)
angielski
(1)
słowacki
(1)
Odbiorca
Niewidomi
(27)
Dzieci
(13)
6-8 lat
(11)
9-13 lat
(8)
0-5 lat
(4)
Młodzież
(4)
14-17 lat
(2)
Rodzice
(2)
Studenci
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(14)
Literatura angielska
(2)
Literatura francuska
(2)
Literatura holenderska
(2)
Literatura amerykańska
(1)
Literatura niemiecka
(1)
Temat
Zdrowe odżywianie
(60)
Leczenie dietą
(48)
Odżywianie
(41)
Kucharstwo
(40)
Potrawy dietetyczne
(22)
Dietetyka
(15)
Gastronomia
(15)
Dieta odchudzająca
(14)
Desery
(13)
Ciasta
(12)
Dieta cukrzycowa
(11)
Dieta niskowęglowodanowa
(11)
Dieta bezglutenowa
(9)
Kuchnia wegańska
(9)
Zdrowy styl życia
(8)
Żywność
(8)
Cukrzyca
(7)
Dieta oczyszczająca
(7)
Rośliny lekarskie
(7)
Dieta Dukana
(6)
Kanapki i przekąski
(6)
Kuchnia polska
(6)
Kuchnia wegetariańska
(6)
Warzywa
(6)
Dieta antyrakowa
(5)
Dzieci
(5)
Gotowanie
(5)
Grzyby
(5)
Kucharze
(5)
Kuchnia regionalna
(5)
Obyczaje i zwyczaje
(5)
Odchudzanie
(5)
Potrawy
(5)
Potrawy dla dzieci
(5)
Rak (choroba)
(5)
Żywność ekologiczna
(5)
Dieta bezmleczna
(4)
Dieta owocowo-warzywna
(4)
Kulinaria
(4)
Potrawy z drobiu
(4)
Przyprawy
(4)
Żywność prozdrowotna
(4)
Chleb
(3)
Choroba Hashimoto
(3)
Dekoracja potraw
(3)
Dziczyzna
(3)
Herbata
(3)
Higiena
(3)
Hormony
(3)
Jedzenie (czynność)
(3)
Kawa (napój)
(3)
Kobieta
(3)
Kuchnia klasztorna
(3)
Kultura stołu
(3)
Nalewka (napój alkoholowy)
(3)
Obiad
(3)
Otyłość
(3)
Pieczywo
(3)
Post
(3)
Potrawy wigilijne
(3)
Potrawy z dziczyzny
(3)
Słodycze
(3)
Toksyny i antytoksyny
(3)
Weganizm
(3)
Zespół jelita drażliwego (IBS)
(3)
Ziołolecznictwo
(3)
Alergia
(2)
Dieta FODMAP
(2)
Dieta fleksitariańska
(2)
Dieta niskocholesterolowa
(2)
Drób
(2)
Gluten
(2)
Gospodarstwo domowe
(2)
Hildegarda (święta ; 1098-1179)
(2)
Insulinooporność
(2)
Kalugina-Bulka, Solvita
(2)
Kapusta
(2)
Kawiarnie i cukiernie
(2)
Kobieta ciężarna
(2)
Koktajle
(2)
Kuchnia chińska
(2)
Kuchnia francuska
(2)
Kuchnia włoska
(2)
Medycyna niekonwencjonalna
(2)
Menopauza
(2)
Metabolizm
(2)
Nakrycie i dekoracja stołu
(2)
Napoje alkoholowe
(2)
Normy żywienia
(2)
Nowotwór
(2)
Odporność
(2)
Owoce
(2)
Posiłki na wynos
(2)
Potrawy jarskie
(2)
Potrawy jednogarnkowe
(2)
Potrawy mięsne
(2)
Potrawy szybkie i łatwe
(2)
Potrawy świąteczne
(2)
Przemysł rolno-spożywczy
(2)
Przetwory owocowo-warzywne
(2)
Temat: dzieło
Harry Potter
(1)
Temat: czas
2001-
(7)
1989-2000
(6)
1901-2000
(4)
1945-1989
(4)
1601-1700
(2)
1701-1800
(2)
1801-1900
(2)
1401-1500
(1)
1501-1600
(1)
Temat: miejsce
Polska
(4)
Japonia
(2)
Stany Zjednoczone (USA)
(2)
Wielka Brytania
(2)
Amazonka (rzeka)
(1)
Chiny
(1)
Galicja (kraina historyczna)
(1)
Gmina Korczyna (woj. podkarpackie, pow. krośnieński)
(1)
Grecja
(1)
Haczów (woj. podkarpackie, pow. brzozowski, gm. Haczów)
(1)
Hiszpania
(1)
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Miejsce Piastowe (woj. podkarpackie, pow. krośnieński, gm. Miejsce Piastowe ; okolice)
(1)
Neapol (Włochy)
(1)
Podkarpacie Północne
(1)
Pogórze Dynowskie
(1)
Powiat bieszczadzki (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat brzozowski (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat jasielski (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat krośnieński (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat leski (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat sanocki (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat strzyżowski (woj. podkarpackie)
(1)
Toskania (Włochy)
(1)
Tyniec (Kraków ; część miasta)
(1)
Warszawa (woj. mazowieckie)
(1)
Wenezuela
(1)
Węgry
(1)
Świat
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(131)
Poradnik
(126)
Książka kucharska
(92)
Publikacja bogato ilustrowana
(39)
Biografia
(11)
Opracowanie
(11)
Podręcznik
(10)
Publikacje dla dzieci
(8)
Opowiadania i nowele
(5)
Pamiętniki i wspomnienia
(4)
Wydawnictwa dla dzieci i młodzieży
(4)
Wywiad dziennikarski
(3)
Literatura w języku angielskim
(2)
Literatura w języku ukraińskim
(2)
Publicystyka
(2)
Wiersze
(2)
Artykuł z czasopisma kulturalnego
(1)
Autobiografia
(1)
Esej
(1)
Felieton
(1)
Komiks
(1)
Literatura podróżnicza
(1)
Literatura w języku niemieckim
(1)
Literatura w języku rumuńskim
(1)
Literatura w języku tureckim
(1)
Przewodnik kulinarny
(1)
Przewodnik tematyczny
(1)
Przewodnik turystyczny
(1)
Relacja z podróży
(1)
Reportaż
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(7594)
Kultura i sztuka
(3034)
Medycyna i zdrowie
(2416)
Geografia i nauki o Ziemi
(1879)
Literaturoznawstwo
(1778)
Kulinaria
(320)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1754)
Podróże i turystyka
(1680)
Religia i duchowość
(1663)
Edukacja i pedagogika
(1471)
Socjologia i społeczeństwo
(1426)
Psychologia
(1326)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(1119)
Językoznawstwo
(1058)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(1014)
Biologia
(1003)
Hobby i czas wolny
(897)
Filozofia i etyka
(860)
Fizyka i astronomia
(856)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(679)
Zarządzanie i marketing
(662)
Inżynieria i technika
(566)
Kultura fizyczna i sport
(551)
Etnologia i antropologia kulturowa
(530)
Architektura i budownictwo
(529)
Informatyka i technologie informacyjne
(369)
Rozwój osobisty
(350)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(335)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(285)
Rolnictwo i leśnictwo
(268)
Chemia
(264)
Media i komunikacja społeczna
(252)
Matematyka
(246)
Ochrona środowiska
(244)
Nauka i badania
(235)
Styl życia, moda i uroda
(235)
Archeologia
(204)
Praca, kariera, pieniądze
(146)
Transport i logistyka
(132)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(115)
Dom i ogród
(78)
Prawo
(1)
320 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Filia nr 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 615, 61Mg (2 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 615Mg (1 egz.)
Filia nr 4
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia nr 7
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Makaron / Emmanuel Trédez ; Nicolas Gouny ; [przekład Katarzyna Grzyb]. - Warszawa : Harperkids, copyright 2023. - 34, [3] strony : ilustracje ; 26 cm.
(Akademia Mądrego Dziecka)
(Wiem, Co Jem!)
Wszystkie dzieci kochają makaron, ale czy rzeczywiście wiedzą, co jedzą? Sprawdź, kto wymyślił makaron, jakie jego rodzaje znano w Mezopotamii i starożytnym Rzymie, a jakie kluski jadł Marco Polo w Chinach. Dowiedz się, jak powstają i jak nazywają się różne rodzaje makaronu oraz naucz się go przygotowywać samemu i poprawnie gotować. „Wiem, co jem!” to nowa edukacyjna seria dla dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym, pełna ciekawostek o jedzeniu. Z książek dzieci dowiedzą się, jak rosną podstawowe owoce, warzywa i zboża; jak są zbierane i przetwarzane; skąd się biorą poszczególne produkty spożywcze; i jak trafiają do sklepów i na talerze. Zabawne ilustracje i proste teksty ułatwiają zrozumienie treści, pomagają oswoić się z rozmaitymi produktami i zachęcają do próbowania nowych smaków. Książki z serii „Wiem, co jem” kształtują dobre nawyki żywieniowe. Autorzy w prosty sposób wyjaśniają, czym są składniki odżywcze czy kalorie, zachęcając do zdrowego jedzenia. W serii „Wiem, co jem” ukazały się dotychczas: „Chlebek”, „Czekolada”, „Pomidory”, „Banany”, „Miód”. [nota wydawcy]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Dieta FODMAP to łatwy program żywieniowy dla osób z zespołem jelita drażliwego, oraz innymi chorobami układu pokarmowego, który polega na ograniczeniu spożycia węglowodanów FODMAP (fermentable oligo-, di-, mono-saccharides and polyols ‒ fermentujące oligo-, di- i monosacharydy oraz poliole). Pozwala ona zapanować nad chorobą i szybko wyeliminować dokuczliwe objawy, a przy okazji schudnąć i poprawić ogólny stan zdrowia. Książka zawiera wszystkie niezbędne informacje na temat tej coraz popularniejszej diety, i jej wpływu na organizm człowieka. Autorka proponuje także plan zakupów oraz 75 smacznych i prostych w przygotowaniu przepisów, także wegańskich wegetariańskich. [nota wydawcy].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 615 (1 egz.)
Audiobook
CD
W koszyku
Nagrania dokonano na podstawie wydania książkowego: Ożarów Mazowiecki : Wydawnictwo Olesiejuk, 2014.
Solidne, zdrowe, sycące posiłki. Przepisy, które zaspokoją każdego faceta. Obfite przekąski, dania główne i desery. Dowiedz się, jak uwarzyć własne piwo, usmażyć idealny stek i... wygrać konkurs na żarłoka. [lubimyczytac.pl]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 6 centrum multimedialne
Brak informacji o dostępności: sygn. Czytak (1 egz.)
Książka
W koszyku
Poranne inspiracje : zdrowe śniadania w 15 minut / Viola Urban. - Poznań : Publicat, 2018. - 239, [1] strona : fotografie kolorowe ; 25 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Audiobook
CD
W koszyku
Kuchnia marokańska / Marek Urbański. - Warszawa : Stowarzyszenie Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "LARIX", 2023. - 1 płyta audio (CD) : zapis cyfrowy, stereo. ; 12 cm.
Nagrania dokonano na podstawie wydania książkowego: Warszawa : Wydawnictwo Tenten, 1991.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 6 centrum multimedialne
Brak informacji o dostępności: sygn. Czytak (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. =161.2 (1 egz.)
Filia nr 6 centrum multimedialne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. =161.2 (1 egz.)
Filia nr 6 centrum multimedialne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kuchnia dziecięca / Zofia Wachnik, Halina Weker. - Warszawa : Wydawnictwo Spółdzielcze, 1989. - 138 s. : fot. kolor., rys., tab. ; 21 cm.
Indeks s.134-139
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Oddział dla dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 5
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 615 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 615 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 615Mg, 615 (2 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Filia nr 3
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Audiobook
CD
W koszyku
Nagrania dokonano na podstawie wydania książkowego: Kraków : Sine Qua Non, 2020.
Tytuł oryginału: The way we eat now: strategies for eating in a word of change.
Jeszcze nigdy nie mieliśmy tylu superfoods… i tylu rodzajów chipsów. Jeszcze nigdy nie mieliśmy takiego problemu z definicją jedzenia. Czy wiesz, że na Islandii uprawia się banany, a w Danii jeszcze 30 lat temu nie znano czosnku? Za życia dwóch pokoleń dokonała się globalna zmiana. Tradycyjne diety oparte na ograniczonej liczbie składników ustąpiły miejsca najrozmaitszym modom i trendom, w mediach roi się od samozwańczych ekspertów żywieniowych, a my czujemy się coraz bardziej zagubieni. Część z nas korzysta z bogactwa, do którego wcześniej nie mieliśmy dostępu: smakuje egzotycznych ziół, zaopatruje się na ryneczkach i wymienia przepisami na wyszukane potrawy. Innych jedzenie powoli zabija: powoduje cukrzycę i problemy z sercem na skalę dotąd niespotykaną. Zdrowa żywność jest droższa i trudniej dostępna, a otyłość – paradoksalnie – coraz częściej idzie w parze z niedożywieniem. Tak dziś jemy to pasjonujący reportaż o znikającej godzinie lunchu, sproszkowanych zamiennikach jedzenia takich jak Huel, braku czasu na gotowanie oraz rosnącej popularności weganizmu i Uber Eats. Jeśli chcesz się dowiedzieć, jak rewolucja żywieniowa wpływa na nasze zdrowie, relacje z ludźmi i otaczający na świat – ta książka jest dla Ciebie. [lubimyczytac.pl]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 6 centrum multimedialne
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. Czytak (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej