Sortowanie
Źródło opisu
Zbiory
(7)
Legimi
(4)
Forma i typ
Książki
(7)
E-booki
(4)
Publikacje popularnonaukowe
(4)
Proza
(1)
Dostępność
dostępne
(8)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(4)
Czytelnia
(1)
Filia nr 1
(1)
Filia nr 4
(2)
Filia nr 7
(1)
Autor
Baran Bogdan (1952- )
(2)
Galas Michał (1961- )
(1)
Lipton Bruce H. (1944- )
(1)
Marczyk Marek
(1)
Murphy Joseph (1898-1981)
(1)
Nahlik Kazimierz Juliusz (1913-2007)
(1)
Scholem Gershom Gerhard (1897-1982)
(1)
Studniarz Sławomir (1965- )
(1)
Zychowicz Juliusz (1924- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(6)
2000 - 2009
(3)
1990 - 1999
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(4)
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(11)
Język
polski
(11)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Filozofia
(2)
Autopsychoterapia
(1)
Epigenetyka
(1)
Judaizm
(1)
Modernizm
(1)
Nahlik, Kazimierz (1913- )
(1)
Nietzsche, Friedrich (1844-1900)
(1)
Podświadomość
(1)
Postmodernizm
(1)
Przekonania
(1)
Samorealizacja
(1)
Wiara
(1)
Temat: miejsce
Lwów (Ukraina, obw. lwowski)
(1)
Gatunek
Opracowanie
(2)
Powieść polska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Psychologia
(2)
Biologia
(1)
Filozofia i etyka
(1)
Religia i duchowość
(1)
Rozwój osobisty
(1)
11 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 159.9 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 82(091) (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 1 (1 egz.)
Filia nr 1
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 1 (1 egz.)
Filia nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 1 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Biologia przekonań : uwolnić moc świadomości, materii i cudów / Bruce H. Lipton ; przekład: Bartosz Głowacki. - Wydanie I. - [Łódź] : Ravi : [Esse], [2019]. - 309, [1] strona : fotografie, ilustracje ; 23 cm.
Często nie doceniamy mocy podświadomości. Ma ona jednak wyjątkową siłę i moc, z której na ogół nie zdajemy sobie sprawy. Nasze myśli i sposób, w jaki odbieramy wszystko wokół nas, mają udowodniony naukowo wpływ na nasze samopoczucie i zdrowie. „Biologia przekonań” pokazuje nam tę zależność w sposób jednocześnie klarowny i rzeczowy, opierając się na najnowszych doniesieniach nauki. [nota wydawcy].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 159.9 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
My / Marek Marczyk. - Kraków : Inter Esse, 2003. - 383 s. ; 21 cm.
Forma i typ
Przynależność kulturowa
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Filia nr 7
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 821.162.1-3 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 94(438).081 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 21/26+28/29 (1 egz.)
E-book
W koszyku
15 Minuten Rezepte. - [miejsce nieznane] : essen & trinken : Legimi, 2016.
Forma i typ
essen&trinken: Deutschlands größtes Food-Magazin hat eine neue, köstliche Dependance. Kochen Sie sich glücklich mit unseren thematisch geordneten eBooks. Sie stehen Ihnen im eiligen Alltag genauso wie beim Menü für besondere Anlässe mit den richtigen Rezepten und mit Rat und Tat zur Seite. Die übersichtlich gestalteten Kochbücher im eFormat sind hautnah an der Praxis orientiert und führen Sie Schritt für Schritt durch den Kochvorgang. Von "Vegetarisch" bis "große Braten", von "feine Desserts" bis "leichte Küche", von "ganz einfach" bis "für Gäste" – hier finden Sie auf jeden Fall neue Kochideen und raffiniert interpretierte alte Bekannte. Trotz frischem Wind und modernem Touch, auch hier gilt selbstverständlich die bekannte und geschätzte Geling-Garantie von essen&trinken. Alle Rezepte wurden exklusiv von Profis in der Versuchsküche der beliebten Zeitschrift entwickelt, jedes Gericht wird dort drei Mal gekocht, zuletzt von einem Laien am Herd – der Qualitätskontrolle der Redaktion sozusagen. Keine Sorge also: Das können Sie mühelos nachkochen – versprochen!
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
30 Raffinierte Lieblinge. - [miejsce nieznane] : essen & trinken : Legimi, 2016.
Forma i typ
essen&trinken: Deutschlands größtes Food-Magazin hat eine neue, köstliche Dependance. Kochen Sie sich glücklich mit unseren thematisch geordneten eBooks. Sie stehen Ihnen im eiligen Alltag genauso wie beim Menü für besondere Anlässe mit den richtigen Rezepten und mit Rat und Tat zur Seite. Die übersichtlich gestalteten Kochbücher im eFormat sind hautnah an der Praxis orientiert und führen Sie Schritt für Schritt durch den Kochvorgang. Von "Vegetarisch" bis "große Braten", von "feine Desserts" bis "leichte Küche", von "ganz einfach" bis "für Gäste" – hier finden Sie auf jeden Fall neue Kochideen und raffiniert interpretierte alte Bekannte. Trotz frischem Wind und modernem Touch, auch hier gilt selbstverständlich die bekannte und geschätzte Geling-Garantie von essen&trinken. Alle Rezepte wurden exklusiv von Profis in der Versuchsküche der beliebten Zeitschrift entwickelt, jedes Gericht wird dort drei Mal gekocht, zuletzt von einem Laien am Herd – der Qualitätskontrolle der Redaktion sozusagen. Keine Sorge also: Das können Sie mühelos nachkochen – versprochen!
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Kekse & Cookies. - [miejsce nieznane] : essen & trinken : Legimi, 2016.
Forma i typ
essen&trinken: Deutschlands größtes Food-Magazin hat eine neue, köstliche Dependance. Kochen Sie sich glücklich mit unseren thematisch geordneten eBooks. Sie stehen Ihnen im eiligen Alltag genauso wie beim Menü für besondere Anlässe mit den richtigen Rezepten und mit Rat und Tat zur Seite. Die übersichtlich gestalteten Kochbücher im eFormat sind hautnah an der Praxis orientiert und führen Sie Schritt für Schritt durch den Kochvorgang. Von "Vegetarisch" bis "große Braten", von "feine Desserts" bis "leichte Küche", von "ganz einfach" bis "für Gäste" – hier finden Sie auf jeden Fall neue Kochideen und raffiniert interpretierte alte Bekannte. Trotz frischem Wind und modernem Touch, auch hier gilt selbstverständlich die bekannte und geschätzte Geling-Garantie von essen&trinken. Alle Rezepte wurden exklusiv von Profis in der Versuchsküche der beliebten Zeitschrift entwickelt, jedes Gericht wird dort drei Mal gekocht, zuletzt von einem Laien am Herd – der Qualitätskontrolle der Redaktion sozusagen. Keine Sorge also: Das können Sie mühelos nachkochen – versprochen!
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
E-book
W koszyku
Schlemmer Salate. - [miejsce nieznane] : essen & trinken : Legimi, 2016.
Forma i typ
essen&trinken: Deutschlands größtes Food-Magazin hat eine neue, köstliche Dependance. Kochen Sie sich glücklich mit unseren thematisch geordneten eBooks. Sie stehen Ihnen im eiligen Alltag genauso wie beim Menü für besondere Anlässe mit den richtigen Rezepten und mit Rat und Tat zur Seite. Die übersichtlich gestalteten Kochbücher im eFormat sind hautnah an der Praxis orientiert und führen Sie Schritt für Schritt durch den Kochvorgang. Von "Vegetarisch" bis "große Braten", von "feine Desserts" bis "leichte Küche", von "ganz einfach" bis "für Gäste" – hier finden Sie auf jeden Fall neue Kochideen und raffiniert interpretierte alte Bekannte. Trotz frischem Wind und modernem Touch, auch hier gilt selbstverständlich die bekannte und geschätzte Geling-Garantie von essen&trinken. Alle Rezepte wurden exklusiv von Profis in der Versuchsküche der beliebten Zeitschrift entwickelt, jedes Gericht wird dort drei Mal gekocht, zuletzt von einem Laien am Herd – der Qualitätskontrolle der Redaktion sozusagen. Keine Sorge also: Das können Sie mühelos nachkochen – versprochen!
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu dostępu, który można odebrać w bibliotece.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej